Ilmoittaudu Streat Helsinki -talkoolaiseksi

wannabeballerinas_torikortteleissa_(C)Maija AstikainenKaupungin valtaavia ruokakarnevaaleja ei pistetä pystyyn käden käänteessä. Toteutuksessa on mukana iso kirjo yrityksiä, yhdistyksiä, viranomaisia ja muita tekijöitä. Ensiarvoisen tärkeä ryhmä ovat vapaaehtoiset, joita ilman katuruokaskene ei hyppäisi harppauksin kohti tulevaisuutta jo muutaman viikon päästä maaliskuussa.

Aikaa ei siis kannata hukata, sillä haku on nyt auki! Jos koet olevasi merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa vailla ja tunnet kipinän katuruokaa kohtaan, tilaisuutesti on koittanut. Vapaaehtoisia tarvitaan mitä erilaisimpiin tehtäviin ja hommia voi tulla tekemään päiväksi, tai halutessaan useammaksikin. Työaikaa kertyy 6–10 tuntia per päivä, keskimäärin kuitenkin noin kahdeksan tuntia päivässä. Vapaaehtoisten arvokas työpanos korvataan tarjoamalla työpäivän aikana lounas ja suoritetusta pestistä saa myös työtodistuksen sekä upouuden, hehkeän Streat Helsinki t-paidan, joista tulee ekan vuoden jälkeen varmasti keräilykamaa.

Vapaaehtoishaku on  päättynyt 9.3.2014 ja vapaaehtoisten infotilaisuus järjestetään 12.3.2014 Teurastamolla. Kiitos kaikille vapaaehtoisille!