Hae Streat Helsinki EATS -ruokayrittäjäksi!

katusafka

***HAKU PÄÄTTYNYT***

Viime keväänä Streat Helsinki aloitti katuruokavallankumouksen räjähdysmäisesti tuoden yhteen niin kotimaiset kuin kansainväliset ruoan ystävät ja ammattilaiset. Helsingin ruokakulttuuri ihastutti laajalti ja asetti kaupunkimme katuruokakulttuurin maailmankartalle.

Helsingin Torikortteleiden EATS-festivaalin katukeittiöt täyttyivät 20 000 ihmisestä ja annoksia myytiin yhteensä 25 000.

Tänä vuonna Streat Helsinki EATS, Katuruokakeittiöiden festivaaliosuus, kasvaa kaksipäiväiseksi. Suurelle yleisölle avoin ja maksuton tapahtuma levittäytyy Torikortteleiden alueelle lauantaista sunnuntaihin, 21.–22.3, kello 11–19.

Haku katuruokakeittiöiden myyntipaikkoihin on auki sunnuntaihin 22.helmikuuta saakka. Tapahtuma on suunnattu ammattilaisille ja sellaisiksi pian aikoville. Katuruoan määritelmä on laaja, mutta tänä vuonna käsitettä toivotaan mieluummin syvennettävän kuin levennettävän. Eli ruokatarjonnan laatu ja katukeittiömäisyys ovat edelleen painavia valintakriteerejä.

Myyntipaikkoja tulee olemaan noin 40-50, riippuen keittiöiden koosta. Streat Helsinki pidättää oikeuden valita myyntipaikat tapahtuma-alueen toimivuutta silmällä pitäen. Tuloksista ilmoitetaan hakeneille henkilökohtaisesti pian hakuajan päätyttyä.

Osallistuvien keittiöiden tulee osallistua kumpaankin päivään. Poikkeustapaukset harkitaan yksitellen. Myyntipaikan hinta on kahdelta päivältä 800 euroa+ alv.24% ja siihen sisältyy sähkö, vartiointi, jätehuolto, tapahtuman markkinointi sekä osuus oheismateriaalissa (kartat, kyltit, ym).

Myös tänä vuonna festivaalivieraat on tarkoitus yllättää iloisesti! Eli haastamme ruokayrittäjät maistattamaan yleisöllä taas jotain uutta! Annetaan ihmisille monta syytä syödä koko viikonloppu kadulla. Annoskoot ja hinnat kannattaa asettaa niin, että uteliaat jaksavat maistaa mahdollisimman montaa lajia.

Tule mukaan tekemään Streat Helsinki EATSista entistä upeampi tapahtuma!

HAKU PÄÄTTYNYT TÄLTÄ VUODELTA! Ota urgenteissa asioissa yhteys: anna.pakarinen(at)torikorttelit.fi