EATS: Aasian ja latinalaisen Amerikan herkut, por favor

Setsuanilainen keittiö on voimakkaassa nosteessa. Street Gastro esitteleekin EATSissa uuden, vahvoja setsuanilaisia makuja ylistävän menunsa, joka sisältää erikoisruokalajin ”dragon tea egg”, paistettua munakoisoa ja seitania, ja kahdesti keitettyä possua. Aasialaiseen katuruokaan luottaa myös Tallinnasta saapuva Fabrik, joka tarjoilee nälkäisille muun muassa possun vatsalla ja wakame-merilevällä täytettyjä buneja sekä wonton-keittoa.

Myös latinalaisamerikkalainen keittiö on katuruoassa erittäin ajankohtainen. Molemmat Tukholmasta saapuvat ruokarekat, Jeffrey’s ja The Good Gringo, tarjoavat lattarikaturuokaa. Good Gringo vieläpä megatrendikkään ”kulhon” muodossa. Helsinkiläinen Cuban Street Kitchen puolestaan valmistaa kuubalaisia ruokalajeja, kuten cubanoseja eli grillattuja leipiä, joissa käytettyä lihaa on savustettu seitsemän vuorokautta.

EATSiin on koottu huikea noin 30 ruokayrittäjän kattaus. Huumaavat tuoksut täyttävät Torikortteleiden mukulakivikadut ja Havis Amandan ympäristön lauantaina 19.3. klo 11-19. Tutustu kaikkiin menuihin tästä.